Ga naar de inhoud
Home » Ramadan weekmenu planner voor mama’s

Ramadan weekmenu planner voor mama’s

Ramadan Weekmenu planner voor mama's - Gratis Download - Free printable

Jullie weten intussen wel al dat ik een planner ben. Ik heb planners voor alles en iedereen. Tijdens de Ramadan wil ik natuurlijk ook een maaltijdplanner gebruiken. De planner die ik op mijn blog heb staan, bevat echter niet genoeg plaats voor Suhoor, Iftar én wat de kids eten die dag.

Ik heb gezocht naar een maaltijdplanner die plaats biedt om dus ook de maaltijden van de kids te noteren. Vooral voor mama’s met jonge kinderen is dit handig. Wat die kleintjes kunnen dus niet wachten tot Magreb voor een warme maaltijd.


Neem ook eens een kijkje in de PinGetest webshop 😉


En ik zeg niet dat ik elke dag twee keer kook. Nee helemaal niet, soms wil ik het mezelf gemakkelijk maken en eten we exact hetzelfde. Dan moeten het gerechten zijn die gemakkelijk zijn om op te warmen, zoals lasagne, quiche, lahmacun, enzovoort.

Als je mijn stories volgt op Instagram, zal je deze Ramadan wel merken dat we al vaak hetzelfde hebben gegeten als de kids. Maar vaak heb ik ook ruimte nodig om aparte maaltijden in te plannen. Gerechten met toch ongeveer dezelfde ingrediënten voor de kids én voor onze Iftar.

Dus heb ik een eigen Ramadan maaltijdkalender gemaakt. Een handige Ramadan weekmenu planner voor mama’s met jonge kids.


Heb je liever een ander design? Deze is beschikbaar in de PinGetest webshop 😉


Ramadan weekmenu planner is gratis te downloaden door te klikken op de afbeelding hieronder. Veel plezier ermee 😉

Ramadan Weekmenu planner voor mama's - maaltijdplanner gratis download - printable

Tip 1: Lamineer de maaltijdplanner, en gebruik een whiteboard stift om elke week te plannen. Zo hoef je niet telkens zo’n planner af te drukken.

Tip 2: Ik gebruik van die handige whiteboard stiften met wissertje en magneet, zodat je die gemakkelijk naast de Ramadan maaltijdkalender kan hangen. (verkoopinformatie onderaan de blog)

Meer Ramadan gerelateerde artikels:


Heb je één van de recepten of knutselwerken op mijn blog gemaakt?

Deel je foto’s dan via Facebook of Instagram met de hashtag #PinGetest.

Je mag me ook altijd taggen in je berichten.

Natuurlijk vind ik het ook leuk als je een reactie achterlaat hieronder en je mij volgt via bovenstaande kanalen 😉


Ramadan maaltijdplanner - weekmenu planner - gratis download - free printable

Dit kan hier goed van pas komen *

*Aankopen via deze links leveren mij een kleine bijdrage op, om mijn blog draaiende te houden. Dit kost je niets extra!


Samenvatting
Ramadan weekmenu planner voor mama's | Gratis Printable @PinGetest
Naam artikel
Ramadan weekmenu planner voor mama's | Gratis Printable @PinGetest
Omschrijving
De ramadan weekmenu planner voor mama's bevat genoeg plek om te plannen voor Suhoor, Iftar en de maaltijd van de kinderen. Klik om nu gratis te downloaden!
Auteur
Naam auteur
PinGetest

Reageer hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.