Ga naar de inhoud
Home » Wie ben ik

Wie ben ik

Hallo, ik ben Nora, en ik ben een mama & food- blogger

Mijn leven draait om mijn drie kids en husband. Ik heb een dochter van 10, een zoontje van 7 en een babytje! Ik hou ervan om samen te tekenen en knutselen met hen. En ik verwen hen graag met lekker gebak (vooral op woensdag).

Hence, mijn Pinterest verslaving…

Laat mij je er even op wijzen: ik ben gewoon een mama die allerlei pins uitprobeert.

Ik ben alles behalve handig en ben super ongeduldig. Ik ben dus zeker géén DIY-er, verre van. Een meetlat bovenhalen is voor mij al een stap te ver.

En toch… ik zie creatieve dingen verschijnen, en ik probeer.

Ben ik een keukenprinses? Hah! Grap van het jaar.

Nope! Ik zie gewoon een mooi bordje voorbij komen. Ik denk hmmm ziet er lekker uit. En ik maak dan mijn eigen versie van het gerecht. Met hier en daar een aanpassing.

Ik heb een passie voor schrijven en taal. Ik kan bijvoorbeeld door een reclamefolder bladeren en blijven staan en glimlachen bij een catchy phrase. Ik ben het soort nerd dat leuke zegswijzen, grappige woordspelingen en mooie woordcombinaties opschrijft.

Gewoon, omdat ik ze zó leuk vind.

Ik heb van bloggen mijn beroep gemaakt en heb daarnaast ook een bedrijf als Virtual Assistant. Hier vind je meer over mij: www.ondernemendemoeders.be & www.virtuassistant.be.

Hopelijk breng ik met mijn posts inspiratie en goesting naar jullie toe. En opent het een deur naar nieuwe ideeën.

Tot blogs!

Nora