Ga naar de inhoud
Home » 8 redenen waarom ik koos voor een robotmaaier in de tuin!

8 redenen waarom ik koos voor een robotmaaier in de tuin!

De zomer staat voor de deur. Ik kijk er enorm naar uit om weer in de tuin te kunnen vertoeven met een drankje en mijn e-reader met zicht op de kids in het zwembad of op de trampoline! Maar weet je waar ik elke lente / zomer tegenop kijk? Het onderhouden van de tuin en de voortuin! 🥴

Begrijp me niet verkeerd, ik hou van mijn tuin en voortuin. Ik vind het fantastisch om te genieten van het groen. Maar er zit best wel wat werk aan.

Met mijn twee blogs (PinGetest.be en OndernemendeMoeders.be), mijn Virtual Assistant bedrijf, en de creatie van mijn online trainingen, is er niet veel ruimte om de tuin te onderhouden. Ah nee, ik spendeer mijn tijd liever met iets lekkers te koken of bakken 😅 Het helpt ook niet dat mijn man allergisch is aan gras, hij krijgt daar enorme jeuk van aan zijn handen.

“Nora, neem dat toch gewoon iemand aan die je tuin onderhoudt!!” – Awel ja, dat dacht ik ook … maar zo groot is onze tuin niet. Zou stom zijn om iemand daarvoor te laten komen. De beste oplossing voor ons is de Bosch Indego M 700, een robot grasmaaier met automatische functie.

Zij die mij op Instagram volgen weten dat ik al een robotstofzuiger in huis heb, maar nu dus ook een grasmaaier die automatisch de tuin en voortuin onder handen neemt. Je kan je écht niet inbeelden hoe blij ik daarmee ben!!

Ik geef je dan ook heel graag 7 reden waarom zo’n Bosch Indego M 700 een lifesaver is!

8 x waarom de robotmaaier Bosch Indego M 700 perfect is voor ons

  1. Het is AUTOMATISCH!!!! Met de AUTO kalender functie, berekent de Indego automatisch een optimale planning om het gras af te rijden, aangepast aan de grootte van de tuin. Dit wilt zeggen dat je lekker zit te chillen, wanneer de maaier zijn ding besluit te doen. Zalig!
  2. Systematisch & snel! Met de LogiCut technologie gaat de robotmaaier efficiënt te werk in parallel lijnen, zodat het maaien snel klaar is. En weet je? Ik vind het zowat therapeutisch om de robotmaaier in actie te zien 😅
  3. Je kan er meerdere oppervlaktes mee laten maaien (maximum 3 met een totaal van 700 m²). Hiervoor heb je soms wel een extra laadstation nodig.
  4. Altijd mooi en gezond gras. Doordat de robotmaaier geregeld uitrijdt, en het gras fijnmaalt (mulchen) en dat gelijkmatig verspreidt wordt het gazon ook nog eens bemest. Je hoeft het gras dus ook niet op te vangen, wat voor mij een groot pluspunt is.
  5. Met de BorderCut optie, zorgt de Indego M 700 altijd voor een mooie afwerking tot aan de randen. Hier moet je dan wel even correct de draad leggen. We moesten aan één van de randen, de draad opnieuw leggen.
  6. Deze robotmaaier kan hellingen aan tot 27%. Dit was voor ons een pluspunt, want wij hebben hier zo’n helling.
  7. Vervangbare batterij: Je kan de batterij vervangen met de gekende 18 V batterij van Bosch. Als je dus al apparaten van Bosch in huis hebt, is het gemakkelijk om snel en gemakkelijk te switchen van batterij.
  8. Last, but not least: Ik heb tijd vrij voor andere dingen, terwijl ik toch altijd kan genieten van mooi afgereden gras! Het was altijd zo’n frustratie wanneer het gras weer hoog stond, maar ik niet de tijd had om het af te rijden. Dat is nu dus opgelost! 🤗

Hoe de robotmaaier Bosch Indego M 700 installeren?

Wij hebben de instructie video van Bosch gevolgd op Youtube. Daarin wordt er stap voor stap uitgelegd hoe je de Indego M 700 grasmaaier installeert.

Op zich is het gemakkelijk om de robotmaaier te installeren aan de hand van deze video, alleen ga je er wel even tijd voor moeten vrijmaken. Hoe groter je tuin, hoe langer de installatie duurt natuurlijk. Want je gaat met draad je terrein afbakenen. Het is dus één keer even tijd nemen, om er daarna jarenlang plezier van te hebben.

Waar kan je de automatische grasmaaier Bosch Indego M 700 kopen?

Je kan de robotmaaier Bosch Indego M 700 ook kopen bij Hubo & Coolblue.

Deze artikels vind je wellicht ook interessant:

Volg je me al op Facebook of Instagram ?

Nee? Ga dat dan even snel doen door te klikken op de links hierboven 🤗

Je kan de afbeelding hieronder trouwens ook even pinnen op Pinterest om het later nog eens te lezen


Robotmaaier Bosch 2

Deze blog bevat een samenwerking met Bosch Home & Garden

Samenvatting
Naam artikel
8 redenen waarom ik koos voor een robotmaaier in de tuin!
Omschrijving
Robotmaaier Bosch Indego M 700 review en installatie. Deze 8 pluspunten hebben ons enthousiast gemaakt voor deze automatische grasmaaier!
Auteur
Naam auteur
PinGetest - ProductGetest

Reageer hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.