Ga naar de inhoud
Home » Zelf koelelement maken voor de koeltas

Zelf koelelement maken voor de koeltas

Zelf koelelement maken voor koeltas - diy ice pack

Het is eindelijk écht zomer in België. Al sinds het begin van de zomervakantie schijnt de zon op volle toeren en dat vinden we hier super! Ons zwembad staat te schitteren in de tuin, de kids kunnen de hele dag rondlopen in hun zwemkledij en de ijsjes smaken nu duizend keer beter.

Ok, uitstapjes doen bij 30 graden is iets uitdagender dan bij 24 graden. Maar ook daar hebben we oplossingen voor. Ik heb voor de zomervakantie een handige koelrugzak gekocht, een koeltasje dat ik op de rug kan dragen. Want ik ben sowieso een rugzak-persoon. Ik draag liever iets op mijn rug dan over mijn schouders. Dus deze rugzak hoort bij mijn beste aankopen van 2018 😉

Wij gebruiken al jaren dezelfde koeltas voor picknicks en uitstapjes. We nemen dan een lunchbox met koelelement mee en een ice pack of twee om alles koel te houden. Maar dat is zo’n gesleur en gedoe. Vooral wanneer ik alleen weg ga met de kids, is dit te zwaar. Wanneer we met z’n allen op uitstap gaan, moet de grote koeltas wel mee natuurlijk. Dan draagt de husband de tas 😉

De koelrugzak is een veel betere optie voor mij, wanneer ik alleen met de kids weg ga. Maar ik was dus vergeten om koelelementen te kopen om mijn drankjes effectief koud te houden. Ik heb er eentje, zo van die kleine koelelementen die eigenlijk bij een lunchbox horen. Maar met dit weer heb ik mijn drankjes liefst héél koud. Dus dan wil ik wel een paar ice packs in mijn rugzak.

Natuurlijk kan je gewoon een aantal bevroren flesjes water erin steken. Maar dat is veel te zwaar. Dus vandaar deze hack! Het is heel simpel en je hebt slechts twee dingen nodig hiervoor. Namelijk: sponsjes en hersluitbare diepvrieszakjes.

Hoe ga je te werk?

Wel, het is simpel. Je dompelt de sponsjes in water, en je laat de sponsjes zo veel mogelijk water absorberen. De sponsjes per twee of drie in een hersluitbare diepvrieszak doen. En dan de vriezer in.

Zo kan je dus zelf kleine koelelementen maken voor je koeltasje.


Heb je één van de recepten of knutselwerken op mijn blog gemaakt?

Deel je foto’s dan via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #PinGetest.

Je mag me ook altijd taggen in je berichten.

Natuurlijk vind ik het ook leuk als je een reactie achterlaat hieronder en je mij volgt via bovenstaande kanalen 😉


Ice packs zelf maken - koelelementen DIY


Dit kan hier goed van pas komen *

*Aankopen via deze links leveren mij een kleine bijdrage op, om mijn blog draaiende te houden. Dit kost je niets extra!


Samenvatting
Zelf koelelement maken voor de koeltas | DIY Ice pack
Naam artikel
Zelf koelelement maken voor de koeltas | DIY Ice pack
Omschrijving
Heb je een koeltas, maar geen koelelementen? Zelf koelelement maken? Lees dan snel mijn ice pack DIY hack! Lees ook over de koelrugzak die ik heb getest.
Auteur
Naam auteur
PinGetest

2 reacties op “Zelf koelelement maken voor de koeltas”

Reageer hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.