Ga naar de inhoud
Home » Zo geef jij je interieur elk seizoen een instant boost!

Zo geef jij je interieur elk seizoen een instant boost!

Interieur veranderen budget

Ken je dat gevoel? Je kijkt rond in je huis, en je vindt het gewoon niet meer zo leuk hoe je interieur eruit ziet? Je wilt meteen je interieur vernieuwen en je verliest je in de wereld van Pinterest, kwijlend over al die prachtige interieurfoto’s. Maar hoe graag je ook je interieur wilt veranderen, je wilt dit liefst doen zonder weer opnieuw te moeten behangen of schilderen, en zonder daar enorm veel geld aan kwijt te zijn.

Elk seizoen komt dat gevoel een beetje naar boven, van je interieur vernieuwen. Je kent het wel, je gaat je meubels verplaatsen, een bloempot ergens anders zetten, wisselen van kussenhoezen op de zetel, alles om toch maar dat gevoel van verandering te hebben in huis.

Maar wat als ik je nu zou vertellen dat je naast het verplaatsen van meubels en planten, je interieur nog op een andere manier een boost kan geven?

Wanddecoratie for the win!

Of je nu iemand bent die al een heleboel kaders en posters aan de muur heeft hangen of net niet? Het veranderen van je muurdecoratie doet enorm veel voor de sfeer in huis.

In combinatie met het verschuiven van je huidige meubels en planten, kunnen nieuwe foto’s, posters en kaders je interieur helemaal opfleuren. En zelfs al laat je alles staan, en verander je enkel je wanddecoratie, dan nog heeft dat een enorme impact op je gevoel.

Herfst & Winter = Gezelligheid!

Tijdens de herfst- en winterperiode zoeken we naar gezelligheid, het knus samen zijn. Kaarsjes, lekkere zachte dekentjes en kussentjes, een lekkere cappuccino of thee. Je kent het wel!

Die gezelligheid kan je ook heel goed creëren op je muren door te kiezen voor zachte, warme tinten. Zowel op de posters, als de poster-houders en kaders zelf.

Kijk eens naar deze wanddecoratie van natuurfoto’s en zachte abstracte beelden. Heb je nu ook niet een instant gevoel van gezelligheid en knus samen zijn?

Lente & Zomer kriebels!

In de lente en de zomer willen we van ons dekentje af, en genieten we net van een fris huis.

Hopla! Lenteschoonmaak, ramen wijd open, lakens die naar lavendel ruiken, en genieten van al het natuurlijk licht dan binnenvalt!

Het is geen wonder dat we ook ons interieur dat fris tintje willen geven. We gaan vaker bloemen kopen en de fluffy dekens maken plaats voor een frisse decoratieve plaid.

Fleurige, frisse, kleurrijke posters en kaders helpen ook om dat lente- en zomergevoel binnen te halen in huis!

Check deze muren … Heb je al zin in een fris drankje onder de zon?

Goed nieuws!

Omdat ik, in samenwerking met Desenio, jou een steuntje in de rug wil geven, krijg je maar liefst 25% korting op posters van Desenio! Zo kan je zelf met kleine aanpassingen op je muren, een échte transformatie te bekomen in je interieur!

Gebruik kortingscode ‘PINGETEST’ en geniet van 25% korting op posters van Desenio (m.u.v. Handpicked & Gepersonaliseerd). De code is geldig van 20 t.e.m. 22 oktober. Dus wees er snel bij!


Deze artikels vind je ongetwijfeld ook interessant:


Heb jij nog interieur hacks & tips? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Volg je me trouwens al op Facebook of Instagram?

Nee? Go follow dan! Het is de moeite waard, I promise!

Je mag de afbeelding hieronder ook altijd pinnen op Pinterest!Dit artikel is gesponsord door: DESENIO
Foto’s afkomstig van: DESENIO.be

Samenvatting
Je interieur vernieuwen? Zo geef jij je interieur een instant boost!
Naam artikel
Je interieur vernieuwen? Zo geef jij je interieur een instant boost!
Omschrijving
Geef je interieur een instant boost door deze tips! Het leuke hieraan? Elk seizoen je interieur vernieuwen met een klein budget! Must read!
Auteur
Naam auteur
PinGetest

Reageer hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.