Ga naar de inhoud
Home » Top 7 leuke & stoere kinderkleding merken online

Top 7 leuke & stoere kinderkleding merken online

Leuke & stoere kinderkleding merken online kopen

Ken je dat? Wanneer je gaat shoppen en je thuiskomt met spulletjes en kleding voor de kids. En niets voor jezelf? Wel, dat heb ik dus ook online! Op één of andere manier beland ik altijd bij kinderkleding of schoenen.

We willen uiteraard allemaal wel mooie kleding voor onze kids. En ze hebben ook altijd wel iets nodig. Of ze zijn ergens weer uitgegroeid! Er is ook zo veel keuze! Enorm veel überschattige, mooie, coole outfits. Maar als mama weten we natuurlijk ook dat de kleding van de kinderen niet altijd in optimale staat blijft.

Mijn zoontje is bijvoorbeeld een krak in broeken scheuren! Bijna al zijn broeken zijn gescheurd ter hoogte van de knieën. En mijn dochter? Die heeft het moeilijk om witte kleding wit houden. Daarom vind ik het fijn om mooie goedkope kinderkleding te kopen. Af en toe mag er wel eens iets prijzigs tussen zitten, met de feestdagen bijvoorbeeld. Of als ik iets onweerstaanbaars tegenkom!

Ik deel hier alvast mijn top 7 kinderkleding merken en webshops online! Want, hallo! Online shoppen is zo’n gemak!

1) Vingino

Vingino is zo’n merk met opvallende, uitgesproken designs voor jongens en meisjes. Ik heb er al een paar leuke kledingstukken gezien die mijn dochter prachtig zou vinden. Zoals die glitter-rok hieronder!

2) La Redoute

La Redoute is zo één van de webshops die ik geregeld scan op leuke outfits voor de kids (en andere musthaves). Tijdens de solden kan je hier trouwens ook altijd leuke deals terugvinden!

3) JBC

Als je denkt aan kinderkleding, denk je automatisch ook aan de JBC. Althans dat is voor mij toch zo! Ze hebben altijd leuke, fleurige kleren in het assortiment. En ze spelen heel vaak in op de laatste trends in de kinderwereld. Denk maar aan de Stip-It collectie (tegen pesten).

Pluspunt: Kinderkleding wordt geleverd in een mooie doos die je achteraf nog kunt gebruiken, of waar je kind mee kan spelen.


Neem ook eens een kijkje in de PinGetest webshop 😉


4) de Bijenkorf

De Bijenkorf is een nieuwe ontdekking hier. Ze bieden enorm veel verschillende soorten kinderkleding. Van high-end brands, tot goedkopere kinderkleding merken. Er loopt geregeld een kortingsactie, dus het is altijd wel de moeite om te gaan kijken.

5) Zeeman

Zeeman is zich de laatste jaren meer gaan inzetten om hippe kinderkleding op de markt te brengen. Ik vind er altijd wel leuke dingen voor de kids. Vooral in de lente / zomer collecties vind je mooie, goedkope outfits. De kwaliteit valt trouwens ook heel goed mee voor die prijs! En ik heb het idee dat de kwaliteit ook enorm is verbeterd de afgelopen jaren.

6) Hema

Bij Hema ga ik ook geregeld piepen om de kindercollectie te bekijken. En ook hier sla ik mijn slag meestal tijdens hun kortingsacties. Zo is er vaak een 2+1 gratis actie, of de 2de aan de halve prijs. Hierdoor betaal je écht enorm weinig voor mooie kinderkleding.

7) H&M

Dit lijstje is natuurlijk niet volledig zonder H&M! Ik geef toe dat dit nog steeds mijn favoriete winkel en webshop is. Ideaal voor basics, maar ook voor complete leuke outfits, schoenen, accessoires. Ik heb de H&M app geïnstalleerd op mijn telefoon, en ben ook ‘member’! De meeste kleding van de kids komen hier vandaan.

Lees hier meer mama gerelateerde artikels:


Wat is jouw favoriete webshop voor kids?

Welke kinderkleding merken ontbreken nog in dit lijstje?

Volg je me trouwens al op Facebook en/of Instagram ?


Betaalbare kinderkleding merken online kopen bestellen welke

Reageer hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.