Ga naar de inhoud
Home » Eid mubarak gratis printables

Eid mubarak gratis printables

Eid mubarak gratis printables - slingers - snoepzakjes maken - stickers - cocktailprikkers - waterflesjes labels gratis download-5

Op het Suikerfeest en het Offerfeest probeer ik het huis zo gezellig mogelijk te maken. Leuke Eid Mubarak decoratie zoals slingers en ballonnen, maar ook andere kleine dingen die het geheel gezelliger maken. Denk maar aan waterflesjes labels en cocktailprikkers in dezelfde kleuren en lay-out.

Dit doe ik speciaal voor die kleine kindertjes van mij. Zodat zij een warm gevoel overhouden aan onze islamitische feestdagen. Natuurlijk krijgen ze iedere keer een heleboel cadeautjes, en maken we samen leuke uitdeel snoepzakjes.

Ik bak ook telkens een aantal soorten Marokkaanse koekjes, zoals onze favoriete amandelkoekjes en confituur-kokos koekjes.

Verder zorg ik iedere keer weer voor een lekker ontbijt, een feestelijke outfit. Alles om Eid gezellig te maken.

Lees ook: Eid Mubarak cadeauverpakking maken

Ook dit jaar wilde ik er weer iets speciaals van maken. En daarom maakte ik deze Eid Mubarak printables in één thema.

Ik heb deze printables zo ontworpen dat het leuk is voor kinderen, maar tegelijkertijd ook strak genoeg is voor volwassenen.

“The best of two worlds”-concept.

De gratis download vind je helemaal onderaan in dit blogbericht. Ik bied dit document volledig gratis aan. Maar ik zou het wel enorm leuk vinden als je me zou volgen op Instagram . Zo help je me bij de groei van mijn blog ❤

Lees ook: Eid Mubarak placemats voor kinderen

Eid Mubarak slingers

Niets zegt meer: “FEEEEEEEST” dan slingers! In deze Eid mubarak printables mocht een mooie slinger dus zeker niet ontbreken!

Deze slinger is heel gemakkelijk te maken. De download onderaan deze blog even afdrukken, uitknippen, perforeren en met een draad erdoor. Done!

Lees ook: Eid snoepsaté traktaties maken

Eid snoepzakjes maken

Elke Eid maken we snoepzakjes voor de kinderen uit de familie. Soms delen we ze ook uit hier in de buurt. Dit is iets wat ik mijn kids zelf laat doen, het vullen en het uitdelen. Zo voelen ze ook dat ze iets doen voor een ander.

De voorbije jaren zijn er al verschillende soorten snoepzakjes de revue gepasseerd. Soms met een zelfgemaakt koekje, soms met los snoepgoed, soms met popcorn, … En dit jaar met apart verpakt snoep en chocolade. In de hoop dat ze dan niet alles in één dag opeten.

Deze snoepzakjes labels kan je gewoon downloaden onderaan deze blogpost en afdrukken. Dan is het enkel nog uitknippen op maat van je snoepzakjes en vastnieten.

Eid mubarak gratis printables - slingers - snoepzakjes maken - stickers - cocktailprikkers - waterflesjes labels gratis download-2

Lees ook: Creatieve Eid ul Adha snoepzakjes zelf maken

Knijpzak wrappers voor peuters

De kindjes krijgen lekkere snoepjes om van te smullen. Maar vaak is dit voor peuters nog niet toegelaten, en terecht natuurlijk.

Om deze kleintjes niet te vergeten, heb ik speciale knijpzak wrappers gemaakt. Zo kunnen ze tijdens Eid ook genieten van een lekker fruitpapje, of yoghurt … die even mooi versierd is 😉

Knijpzak wrapper eid mubarak label fruitpap

Eid Mubarak stickers en cocktailprikkers

In de printables vind je Eid Mubarak cirkels in 3 formaten. Je kan deze gebruiken als stickers op je cadeau’s en ballonnen, of als cocktailprikkers om je tafel op te smukken.

Je knipt de cirkels gewoon uit en lijmt deze op het cadeaupapier. Of je lijmt twee cirkels op elkaar met een cocktailprikker ertussen.

Deze kan je trouwens ook gebruiken als sticker op snoepzakjes 😉

Eid waterflesjes labels

Wat ik altijd heel leuk vind zijn waterflesjes in thema. Samen met de cocktailprikkers, smukken ze je ontbijttafel op.

Wij doen op Eid altijd de Tour de Belgique. Mijn familie in Antwerpen en schoonfamilie in Limburg. En met het warme weer op Eid de laatste jaren, hebben we altijd nood aan water onderweg.

De kids vinden het dan wel leuk als ze in de auto mogen drinken uit hun speciale Eid waterflesjes.


De Eid Mubarak printables kan je hier volledig gratis downloaden:

Start Download ….

Ik vraag je wel om in ruil daarvoor mij te volgen op Facebook en/of Instagram

Natuurlijk vind ik het ook leuk als je een reactie achterlaat hieronder. En je mij tagt in berichten/stories over deze printables 😊

Heb je liever een ander design? Neem dan een kijkje in mijn webshop!


Veel plezier ermee! En Eid Mubarak! Moge Allah jouw en mijn gezin zegenen, en ons het beste geven in dunya en akhira ❤


Eid Mubarak free printables - gratis download slingers, labels, waterflesjes labels, snoepzakjes kaarten, stickers, cocktailprikkers, slinger

Samenvatting
Eid mubarak gratis printables
Naam artikel
Eid mubarak gratis printables
Omschrijving
Download hier je Eid Mubarak gratis printables. Slinger, cocktailprikkers, stickers, snoepzakjes, waterfles labels,knijpzak wrappers ... in hetzelfde jasje!
Auteur
Naam auteur
PinGetest

Reageer hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.