Crumble van bosvruchten en speculaas

Crumble van bosvruchten en speculaas

Deze crumble van bosvruchten en speculaas is een dessert dat je in slechts twintig minuten op je bord tovert. Het is zo’n soort dessert dat je kan maken wanneer je na het eten denkt: “Hmmmm ik heb zin in iets lekkers, maar ik ben te moe om iets te bakken”.

Gooi wat lekker fruit in de ovenschaal, speculaas erover. Klaar! Done! Schepje vanille ijs, of toefje slagroom. Mmmmm super lekker!

Kijk ook eens naar het recept voor heerlijke appel crumble dessert glaasjes!

Dit heb je nodig

  • 350 gram bosvruchten of rood fruit naar keuze
  • 1 eetlepel bruine suiker
  • 120 gram speculaas
  • Optioneel: slagroom of vanille roomijs

Zo ga je te werk

  1. Verwarm de oven eerst voor op 180 graden.
  2. Doe de bosvruchten met de bruine suiker in een ovenschaal en meng.
  3. Stamp dan de speculaas fijn (in een diepvrieszak). Ikzelf hou er wel van dat er grote brokken zijn. Maar dat is dus volledig aan jou.
  4. Gooi de speculaas over het fruit en zet het in de oven voor ongeveer 15 minuten.
  5. Schep de crumble van bosvruchten en speculaas in een bord. En doe er wat slagroom of vanille ijs bij.
  6. Geniet ervan!

Crumble van bosvruchten en speculaas - PinGetest - Gemakkelijk recept

Beoordeel hiernaast aub
recipe image
Recept
Crumble van bosvruchten en speculaas
Auteur
Gepubliceerd op
Voorbereidingstijd
Bereidingstijd
Totale tijd
Gemiddelde beoordeling
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)

Reageer hier

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.