Soms heb je een snel dessert nodig. Om mee te nemen op bezoek. Of gewoon om lekker thuis van te genieten. En dit appel crumble dessert glaasje is ideaal voor zulke momenten.
Dit is een eigen creatie, dat ontstaan is door de drang naar een heerlijk, winters dessertje.
Een dessert om jezelf of je gasten mee te verwennen.
En ik moet je vertellen, deze combinatie van speculaas en appel is gewoonweg hemels.
Bij ons is iedereen er gek op! En het is ook nog eens super snel gemaakt.
Dus je moet deze gewoon proberen!
Trouwens, je kan dit appel crumble dessert glaasje warm of koud eten.
Hoe dan ook: yummie lekker!
Deze glaasjes zijn trouwens ook super lekker met stukjes gebakken peer, of met bosvruchten.
Hmmm met elk fruit eigenlijk!
Dit heb je nodig voor de appel crumble dessert glaasjes
- 3 appels
- Honing naar smaak
- Een snuifje kaneel
- Opgeklopte slagroom
- Speculaas (of gemberkoekjes)
Zo ga je te werk om de appel crumble te maken
- Schil eerst de appels en snijd dan in blokjes.
- Doe daarna de appelblokjes in een pan met wat boter, honing en kaneel.
- Laat het geheel even stoven.
- Verkruimel ondertussen de koekjes. Je kan ze fijn stampen of in brokjes doen. Dat is geheel naar eigen smaak.
- Vul daarna de dessertglaasjes met deze heerlijkheden. Werk in laagjes: koekjes – appel – slagroom – koekjes.
- En dan: Genieten!
Beoordeel hiernaast aub
Recept
Appel crumble dessert glaasje
Auteur
PinGetest
Gepubliceerd op
Voorbereidingstijd
Bereidingstijd
Totale tijd
Gemiddelde beoordeling
5 Review(s) Based on