Ga naar de inhoud
Home » Leer veters knopen [Gratis download]

Leer veters knopen [Gratis download]

Veters knopen

Vorige week drong het tot me door! E. kan nog geen veters knopen! Ze is al 6 jaar en ik heb het haar nog niet geleerd. Paniek!! Ik koop normaal altijd schoenen met een rits of met plakkers. Ja, ze had ook wel sneakers. Maar daarvoor had ik bij de schoenwinkel van die elastische veters gekocht die je niet hoeft te knopen.

Nu heeft ze wel een paar schoenen waar de veters dienen als sier. Wij gebruiken dus gewoon de rits aan de zijkant. Maar blijkbaar waren de sierveters los gekomen. En blijkbaar heeft de juf de veters meerdere malen moeten knopen voor haar. Uhm.

Aan de schoolpoort bleken haar veters opnieuw los te zijn. Maar ik had dat dus niet opgemerkt. Haar juf bukte zich spontaan en begon haar veters te knopen. Oeps!

Dus wat doet deze mama dan? Thuiskomen en snel snel een manier zoeken om haar zo snel mogelijk te leren veters knopen!! Ik kwam een leuke (gratis) template tegen van mooie sneakers. Snel printen! Plakken op karton, uitknippen en de veters erin steken. Ze vond het alvast super mooi de roze sneakers!

Fieuw!! Nu hopen dat ze het snel leert dacht ik dan …

Download de template hier!

Veters knopen

Nog meer gratis downloads? Kijk dan hier.

 

Reageer hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.