Ga naar de inhoud
Home » Bladwijzer maken met kids

Bladwijzer maken met kids

Bladwijzer maken met kids boekenlegger printen

Het stond al een tijdje op de planning. Want bijna elke avond eindigde met de belofte: “Ja, we zullen nog wel een bladwijzer maken!”

E. leest voor het slapengaan altijd nog wat in een boekje. En haar oude bladwijzer is om één of andere reden bij het oud papier terecht gekomen. Dus sindsdien word ik er elke avond vriendelijk aan herinnerd dat we nog een bladwijzer moeten knutselen.

Bij deze dus … de langverwachte bladwijzers!

Er zijn tal van creatieve pins over bladwijzers maken. En die zullen we in de toekomst zeker nog uitproberen. Maar vandaag gaan we voor simpel en gemakkelijk! Een boekenlegger printen, inkleuren en klaar! Easy, peasy!

Lees ook: Zo maak je Unicorn bladwijzers

Het is vanzelfsprekend dat we bladwijzers maken voor jongens en meisjes. Want S. heeft uiteraard ook bladwijzers nodig! “Hoe weten we anders waar we gebleven zijn mama?”

Hij heeft een punt…

Download hier de jongens bladwijzers van e-children

Bladwijzer maken boekenlegger printen 2

De kids kunnen deze bladwijzer inkleuren. Dan gewoon even uitknippen en lijmen. Zodat de bladwijzer aan beide kanten mooi ingekleurd is. Je kan de boekenleggers erna nog even lamineren, zodat ze langer meegaan. Maar aangezien ik wel graag knutsel met de kinderen, is dat voor ons niet nodig.

Hier kan je de boekenlegger printen voor meisjes. Van Krokotak

Bladwijzer maken boekenlegger printen 2

Deze schattige boekenleggers vindt elk meisje wel leuk! E. was al enorm opgetogen dat ze de prinsesjes mocht inkleuren en uitknippen (op de volle lijnen). De stippellijnen geven aan waar de boekenleggers geplooid moet worden. Lijm dan de flapjes aan elkaar en voilà! Super schattige bladwijzer!

Bladwijzer maken met kids boekenlegger printen
Samenvatting
Bladwijzer maken met kids [Gratis boekenlegger printen!]
Naam artikel
Bladwijzer maken met kids [Gratis boekenlegger printen!]
Omschrijving
Bladwijzer maken met kids is super gemakkelijk! Klik snel door, want op mijn blog kan je gratis een boekenlegger printen. De kids kunnen de bladwijzers naar wens versieren!
Auteur
Naam auteur
Mama in actie

Reageer hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.