Ga naar de inhoud
Home » Gesloten: Winactie | Word jij in de bloemetjes gezet?

Gesloten: Winactie | Word jij in de bloemetjes gezet?

Win een mooi boeket bloemen t.w.v. 45€ - Winactie 1

Bloemen, wie houdt er niet van! Ik vind dat een mooie boeket bloemen het hele huis meteen opfleurt. Ik krijg graag bloemen, maar af en toe koop ik deze ook gewoon voor mezelf.

De mensen van Greetz hebben mij letterlijk in de bloemetjes gezet, en dat was zó fijn! Want ik hou wel van bloemen krijgen, maar dat gebeurt jammer genoeg helemaal niet vaak. **hint hint aan de mensen uit mijn directe omgeving 😉 **

Winactie Pingetest - Win bloemen-1

Zelfverwennerij!

Ik mocht van Greetz zelf een boeket kiezen uit hun nieuw assortiment. Persoonlijk hou ik van tulpen, rozen en chrysanten. Kleurrijke boeketten vind ik super mooi.

Even heb ik getwijfeld welk boeket ik zou nemen. Maar dan heb ik toch gekozen voor een fleurig, vrolijk boeket bloemen. Met nog een klein cadeautje voor mezelf #zelfverwennerijalert

Ik heb er een Rituals pakket bijgenomen! Leuk hé! Bloemen én Rituals! Een ideaal geschenk.

Win een prachtig boeket ter waarde van 45€!

Net omdat het zo goed voelt om bloemen te krijgen, wil ik ook, samen met Greetz, één van mijn lezers/volgers in de bloemetjes zetten! Yoehoe! Dit is meteen ook mijn allereerste winactie!

Doe dus mee met de actie om een bestelcode te ontvangen ter waarde van 45€ (incl. verzendkosten). Deze kan je besteden aan een boeket naar eigen keuze op www.greetz.be

Winactie Pingetest - Win bloemen-2

Hoe meedoen aan de winactie?

  1. Laat mij in een reactie weten dat je meedoet.
  2. Volg PinGetest op Facebook en/of Instagram (op elk platform kan je een extra lotje verdienen als je drie mama’s tagt onder de betreffende post)
  3. Er zal één winnaar getrokken worden via een loting. De gelukkige zal persoonlijk op de hoogte gebracht worden. Dit kan via een privé bericht op social media of via e-mail.
  4. Meedoen kan tot en met zaterdag 26 januari 2019
  5. Delen is lief!

Meer informatie over winacties bij PinGetest, kan je lezen in deze Disclaimer 😉

Tot blogs!
Nora

Winactie Pingetest - Win bloemen-4
Samenvattig
Review datum
Reviewed Item
Greetz.be
Auteur Rating
51star1star1star1star1star

12 reacties op “Gesloten: Winactie | Word jij in de bloemetjes gezet?”

  1. Dolgraag zet ik mijn moeder even in het zonnetje met een fleurig groot boeket. Dit kan ze vast waarderen en goed gebruiken tijdens haar traject in het ziekenhuis. Alle kleine beetjes helpen haar erdoorheen. ?

  2. Van mijn man hoef ik geen bloemetje te verwachten… Maar dat wil niet zeggen dat ik er niet van hou, ik doe graag mee voor een fleurig en vrolijk boeketje.

  3. Wat super leuk. Ik heb een lieve vriendin die wat verder weg woont en wel iets kan gebruiken om opgevrolijkt te worden. Doe graag voor haar mee.

Reageer hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.