Ga naar de inhoud
Home » Review: Roar Bordspel

Review: Roar Bordspel

Roar bordspel hoe spelen review

Elke vrijdagavond houden we hier een spelletjesavond met de kids. Dan spelen we één of twee spelletjes terwijl we op wat lekkers knabbelen. Het is een nieuwe traditie die we dit schooljaar in het leven hebben geroepen.

Eén van mijn ‘goede voornemens’ van dit schooljaar. We hebben een aantal favoriete spelletjes, waaronder dit Roar bordspel.

Ik vroeg op Instagram en Facebook of jullie hier graag een review van zien passeren, en het antwoord was volmondig ja.

Dus, dan doen we dat maar!

Wat onderscheidt dit spel van andere bordspellen?

Wel, het is een interactief spel waarvoor je een smartphone of tablet nodig hebt. Dit gegeven alleen al, maakt dit spel zo bijzonder. En dit maakt dat de kinderen dit spel zo graag spelen!

Het is altijd een gevecht wie het monster mag zijn. Dus die afspraken maken we hier op voorhand. Een spel duurt ongeveer 15 minuten. We doen dan ons best om ieder een keer aan de beurt te mogen.

Wanneer mijn zoontje van vier het monster wil spelen, help ik hem wel even. Want je moet de camera van je smartphone of tablet op een bepaalde manier houden om het spel goed te laten functioneren.

Hoe speel je dit Roar Bordspel?

Dit Roar bordspel van 999games omvat het achterliggend verhaal van drie wetenschappers die gemuteerde monsters vinden en die hen proberen bij te houden. De monsters hebben jammer genoeg (of jah gelukkig voor ons) een ander plan, namelijk: vluchten!

De wetenschappers proberen de gemuteerde monsters zo snel mogelijk te vangen aan de hand van het afluisterapparatuur die de monsters dragen.

Tijdens het spel luisteren de wetenschappers heel aandachtig naar de geluiden om te kunnen raden waar het monster zich precies bevindt. Ze moeten zo snel mogelijk het gemuteerd monster proberen te vangen.

Hoe precies, dat zie je hieronder in de speluitleg van 999 games themselves

Waar kan je dit interactief bordspel kopen?

Ik had dit spelbord een tijdje terug gekocht bij Kruidvat, maar dit spel zal ook wel te vinden zijn in een speelgoedwinkel. En natuurlijk ook bij Bol.com*.


Welke zijn jullie favoriete bordspellen? Ik lees het graag in de reacties hieronder!

En vergeet niet om PinGetest te volgen op Facebook, Instagram en/of Pinterest.


Review Roar Bordspel - interactief gezelschapspel - hoe spelen - PinGetest

*Aankopen via deze link, leveren mij een kleine bijdrage op zodat ik mijn blog draaiende kan houden. Dit kost je niets extra.

Samenvattig
Review datum
Reviewed Item
Roar Bordspel
Auteur Rating
41star1star1star1stargray

Reageer hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.