Ga naar de inhoud
Home » Je doelen bereiken doe je met de Purpuz doelen planner!

Je doelen bereiken doe je met de Purpuz doelen planner!

Purpuz planner review doelen planner agenda

De über-sympathieke Clen Verkleij heeft een doelen planner uitgebracht van top niveau! De Purpuz planner.

Zoals de naam van de planner al doet vermoeden, is dit een agenda voor je dagelijks leven waarbij je doelen centraal staan. Terwijl ik typ “agenda”, voel ik dat ik deze goal planner onrecht aandoe! Want het is veel meer dan dat!

Purpuz planner review doelen planner hoe

Toen ik deze planner zag voorbij komen op Instagram, dacht ik eerst, tjah het is weer zo één van die verijdelde agenda’s. Maar sinds ik de Purpuz planner in handen heb, kan ik je vertellen dat het pure kwaliteit is.

Dan heb ik het nog niet gehad over al die leuke quotes die in de doelen planner staan. En ook niet over de methodes om je doelen te omschrijven, de gewone dagelijkse agenda, de maandelijkse kalender, de reflectie mogelijkheden, de creatieve ruimte … Any way je moet het hebben!

Wanneer je de planner in handen hebt, voel je gewoon dat het de moeite waard is.

“Wil jij in 2020 je doelen halen?”

Dit staat in koeienletters op de wrapper van de Purpuz planner. En ik ken niemand die daar “Nee” op zou antwoorden. We hebben allemaal wel bepaalde doelen of voornemens die we willen halen.

En met deze doelen planner kan dat dus! Het concept bestaat nu al vier jaar, en het blijkt goed te werken. De Purpuz Planner stond al bijna meteen op nummer 1 bij Bol.com. Dus dat zegt ook al genoeg!

Purpuz planner review doelen planner agenda voornemens

Win Win Win!!

Lieve lezers, ik heb goed nieuws!!!

Omdat mijn blog deze week 2 jaar bestaat (woehoee!!!), mag ik een Purpuz Planner weggeven aan één van jullie!

Zelf ben ik super blij dat ik jullie in de watten kan leggen met deze doelen planner t.w.v. €34,99. Zoals ik hierboven al zei: het is pure kwaliteit!

Hoe kan jij meedoen aan de Purpuz planner winactie?

 1. Laat een reactie achter onderaan deze blog, en vertel me waarom je de planner wilt winnen.
 2. Volg mij op Facebook en/of Instagram. Reageren op de winactie op Social Media geeft je ook nog een extra lotje!
 3. Er zal één winnaar getrokken worden via een online loting. De gelukkige zal ik persoonlijk op de hoogte brengen. Dit zal via een privé bericht op Social Media zijn of via e-mail.
 4. Meedoen met de Purpuz winactie kan tot en met zaterdag 19 oktober 2019
 5. Delen is lief!

Meer informatie over winacties bij PinGetest? Lees dan even deze Disclaimer 😉


Wil je zelf iemand blij maken met een Purpuz Planner?


Doelen plannen met Purpuz doelen planner review en winactie
Samenvattig
Review datum
Reviewed Item
Purpuz Planner
Auteur Rating
51star1star1star1star1star

19 reacties op “Je doelen bereiken doe je met de Purpuz doelen planner!”

 1. Wauw maar dit is super handig en overzichtelijk!
  Wie heeft er geen doelen? Mijn man en ik hebben 3 dochters en ik werk nu vanuit huis, mijn man is zzp’er in de bouw..we willen in de toekomst alles zo op orde hebben, dat we om en om kunnen werken, zodat er altijd 1 ouder thuis is voor de kinderen ❤

  1. Wat een leuke winactie. Heb ook op alle andere kanalen gereageerd en een trouwe volger. Als mama van 2 kleintjrs, docente, maar ook als mentor is zo een planner een ware uitvinding. Wie weet heb ik geluk en anders weet ik Bol ook te vinden. Ga zo door met je blog. Live your content (je maaltijdplanner hangt hier al tijden aan de koelkast 👍).

 2. Ik wil al jaren bepaalde dingen in mijn leven aanpakken die letterlijk zwaar op me wegen. Ik weet dat als ze van de baan zouden zijn, ik meer tijd zou hebben in mijn hoofd voor fijnere dingen. Ik heb eerder me een bujo aangeschaft, maar dat werkte voor mij niet. Deze purpuz planner lijkt me meer geschikt omdat er zoveel is voorgedrukt. Het zou mijn dag-week-indeling zoveel efficiënter maken & me insha Allah zo dichter bij mijn doelen brengen.

 3. Ik gebruik een agenda/planner als sinds ik kan schrijven 🙈
  Heb er daarom al heel veel verslonden.
  Ieder jaar kies ik voor een andere soort omdat ik nooit echt helemaal overtuigd was van alle vorige.
  Deze lijkt me echt het proberen waard, dus om deze te winnen lijkt me een enorme aanwinst.

  1. Hihi ik zag in je Instagram stories al dat je op zoek was naar een planner. Ik dacht neeeee nog niet kopen! Wacht! Misschien win je de winactie wel!! Succes Insta-vriendinnetje!

 4. Ik heb sinds halverwege dit jaar een Purpuz planner en ben er mega blij mee. Voor mijn verjaardag op 19 oktober krijg ik een exemplaar voor 2020. Nu is het zo dat mijn zus steeds tegen een burnout zit, mede dankzij “verkeerd” plannen. Het zou prettig zijn als ik voor haar de Purpuz zou winnen zodat ook zij ervaart hoe prettig deze planner is en dat je met een juiste manier van plannen veel meer rust en overzicht hebt. Mede dankzij de ideale tools van Purpuz 🙂 Groetjes Linda

   1. Wauw, dat zou leuk zijn. Het zou dan echt een agenda voor mezelf zijn, want zoals het nu gaat, schieten mijn eigen doelen er bij in. In de huidige agenda staat namelijk alles, ook van manlief. En ik ben diegene die het bijhoudt, meer zijn zaken dan de mijne. Hier zou deze planner wel héél welkom zijn. Dan is het ieder een eigen planner, of in zijn geval agenda.

  1. Een planner zoals ik verdien dit wel🤭. Ben nog steeds op zoek naar de ideale planner waarin ik alles kwijt kan van afsp tot meal plannen enz. Heb nu een A5 variant en die kan niet altijd mee dus plan ik dubbel op mijn gsm😬

Reageer hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.