Ga naar de inhoud
Home » Mee-eters verwijderen met slechts twee ingrediënten

Mee-eters verwijderen met slechts twee ingrediënten

Mee eters verwijderen pin getest

Het is vrijdag, en ik heb mij voorgenomen om het vandaag rustig aan te doen. Vandaag ga ik ontspannen, niets doen, lekker eten en mezelf verwennen. (Tot 15u welteverstaan, want dan begint de rush: kids halen, snel iets eten en op tijd proberen te zijn voor de zwemles)

Dus eventjes verstand op nul. Maskertje, lekkere snacks/lunch en Netflix!

Er gaat niets boven een zelfgemaakt masker, dus daarom ging ik op zoek naar een een goede masker. En toen kwam ik dit tegen … “Get rid of blackheads in 5 minutes”.

Geen masker, maar toch zou je met slechts twee ingrediënten van mee-eters kunnen afgeraken? Oeeeew dat moet ik proberen!

Dit heb je nodig

  • Halve citroen
  • Paar druppels honing
  • Washandje

Zo ga je te werk

  1. Maak je gezicht schoon.
  2. Neem een washandje en hou die even onder warm water.
  3. Dep het warme washandje een aantal seconden op de plekken die je wilt behandelen (my whoooole face). Door de warmte gaan je poriën zich openzetten.
  4. Doe een paar druppels honing op de citroen en wrijf over je gezicht. Een gouden tip: hou je ogen dicht! Dit proefkonijn heeft citroen in haar ogen geperst. Auw!
  5. Laat de honing-citroen een vijftal minuten op je gezicht.
  6. Spoel af met koud water

Mee-eters verwijderen-10

Wat vind ik ervan?

Wel, ik hou van huismiddeltjes. Dat is de reden waarom ik deze pin wilde testen. De ingrediënten heb ik altijd in huis én er is niets chemisch aan. Dus ik ben met goede moed eraan begonnen.

Deze hack heeft mij niet teleurgesteld! Toen ik de citroen over mijn gezicht aan het wrijven was, merkte ik op dat mijn huid wat roder werd. Dat is bij mij meestal een teken dat het werkt.

En inderdaad, na het afspoelen zag mijn gezicht eruit zoals na een scrub. Ik kan niet beweren dat alle mee-eters weg zijn, maar dit is een goed alternatief voor een scrub of klei masker! Ik ga het zeker nogmaals doen.

Een grote plus. Citroen verbleekt donkere plekken. Dus het is een 2-in-1 beauty hack. Een dikke merci aan Kristen Morton voor haar pin.

Welke middeltjes gebruiken jullie om van mee-eters af te zijn? Ik lees het graag in de reacties!

Mee-eters verwijderen met slechts twee ingrediënten - PinGetest

 

Reageer hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.