Ga naar de inhoud
Home » 2 x Chokotoff cadeau voor juf

2 x Chokotoff cadeau voor juf

Origineel cadeau voor juf - chocotoff -bloem

Het einde van het schooljaar is daar! Nog één dagje en de grote vakantie begint. En dat voel je in alles. Het zonnetje lacht. De huiswerkmap is leeg. De bekers en pennenzakken die je al compleeeeet vergeten was, vinden hun weg terug naar huis. De kids zijn over hun toeren, super hyper, maar toch ook moe.

Dus dan begin je toch maar snel aan de vakantieplanning om die kinders toch een beetje bezig te kunnen houden twee maanden lang. En dan denk je: oh! Ik heb nog geen cadeau voor de juf!

Ik zou geen Pinterest mama zijn als ik niet meteen op zoek zou gaan naar leuke ideetjes op dit platform. Al zijn het altijd dezelfde dingen die daar terug komen. Ik heb dus het Chokotoff idee genomen en er iets leuks mee gedaan. Met een iets andere tekst!

Cadeau voor juf

Op zich hadden we al iets geknutseld voor de juffen. Dit doen we elk jaar. We spreken dan af met de andere ouders uit de klas om rond één thema te knutselen en de knutsels dan samen te brengen tot één geheel.

Met de klas van E. (1e leerjaar/groep 3) hebben we samen met enkele mama’s en kindjes een canvas geschilderd. En mocht elk kindje uit de klas een diertje knutselen die hen aan de juf doet denken. Hier zijn een heleboel mooie creaties uit voorgekomen.

Lees ook: 10 x bloem knutselen

En voor de juf van S. (kleuterklas) mochten alle kindjes een bijtje knutselen. Die hangen we dan in een grote plant om de juf te bedanken voor het BIJzonder jaar 😉 Dit initiatief komt elk jaar van dezelfde lieve, creatieve mama, wiens kinderen zowel bij E. als bij S. in de klas zitten.

Dus we hebben de afgelopen tijd goed geknutseld voor de juffen, maar toch vind ik dat ze iets extra’s verdienen. Iets lekkers, zoals chocolade. Volgens mij nog steeds ideaal als cadeau voor juf!


Neem ook eens een kijkje in de PinGetest webshop 😉


1) Een bloempot vol lekkers voor de lieve juf

Origineel cadeau voor juf - chokotoff - bloempot snoep chocolade uniek  goedkoop

Deze was voor de juf van S. De snoep-bloem kwam ik toevallig tegen in de Action en ik vond het wel een leuk idee om er een zoete bloempot van te maken. Met de Chokotoff als aarde.

Ik heb er een leuk tekstje bij gedaan, met een kleine woordspeling. Love it! Hiervoor heb ik gewoon de tekst afgedrukt op roos papier, en dan met een speciale pons (perforator) de mooie rand gemaakt.

Lees ook: Bloem knutselen met cupcakevorm

2) Fleurig blikje met zwart goud als cadeau voor juf

Origineel cadeau voor juf - chokotoff - chocolade - leuke tekst - bedankje juf

De blikjes komen van de Wibra, voor maar 1€. Deze heb ik dan gevuld met chocolade. Ik heb verschillende chocolaatjes erin gegooid en dan geëindigd met een laag Chokotoff. Want misschien zijn niet alle juffen gek van Chokotoff. E. heeft dit jaar trouwens 4 juffen gehad (inclusief vervanging en hulpjuffen).

Ook hier heb ik een pons gebruikt om de label te maken voor de ChokoTOFFE juffen 🙂

Lees ook: Bloem knutselen met papieren bordjes


Heb je één van de recepten of knutselwerken op mijn blog gemaakt?

Deel je foto’s dan via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #PinGetest.

Je mag me ook altijd taggen in je berichten.

Natuurlijk vind ik het ook leuk als je een reactie achterlaat hieronder en je mij volgt via bovenstaande kanalen 😉


Origineel cadeau voor juf - chokotoff -snoep bloem - afscheidscadeau juf

Dit kan hier goed van pas komen *

*Aankopen via deze links leveren mij een kleine bijdrage op, om mijn blog draaiende te houden. Dit kost je niets extra!


Samenvatting
Cadeau voor juf - ChokoTOFF cadeau voor de tofste juf!
Naam artikel
Cadeau voor juf - ChokoTOFF cadeau voor de tofste juf!
Omschrijving
Het einde van het schooljaar is in zicht ... en dan kopen we met z'n allen een origineel cadeau voor juf. Bekijk hier twee creatieve ideeën met Chokotoff!
Auteur
Naam auteur
PinGetest

Reageer hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.