Ga naar de inhoud
Home » Get to know me, met deze 20 random vragen

Get to know me, met deze 20 random vragen

20 vragen tag - mamablogger PinGetest

Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt op mijn blog, is er nog geen echt artikel over mij, de blogger achter PinGetest. Er is ergens in de back-end van de site wel een ‘over mij’ pagina, maar dan moet je al hééél erg goed zoeken.

Daarom vond ik het leuk om een “Get to know me”-serie te schrijven aan de hand van tags.

De 20 vragen tag invullen is dus een logische keuze 😉 Deze heb ik gevonden op de blog van MamaLiefde.

Favoriete kleur

Burgundy – donker rood-paars. Deze kleur vind ik echt super mooi! En dat weet mijn dochter ook heel goed. Telkens wanneer we samen kleuren legt ze de stift/kleurpotlood in die kleur alvast klaar voor mij 😉

Favoriete nummer

Ik ben zo geen uitgesproken muziekliefhebber, dus zal dan maar jumpen naar de andere betekenis van nummer. Mijn favoriete nummer is …. hmmm ik heb geen favoriete nummer.

Droomberoep

Blogger – Copywriter – Virtual Assistant … Je merkt het al, mijn droom is om voltijds als zelfstandige aan de slag te gaan, vanuit mijn eigen veilige omgeving 😉

Waar zie je, jezelf wonen als je op jezelf woont?

Hier, waar ik nu woon. Mits enkele aanpassingen, zoals een eigen bureau … duhu!

Wat doe je met je vrije tijd?

Bloggen en kids entertainen met een snuifje ME-time.

Favoriete manier van reizen

Elke manier, zolang ik maar kan reizen. Wat nu veel te weinig gebeurt, jammer genoeg.

Favoriete kledingwinkel

Ik heb eigenlijk helemaal geen favoriete winkel. Bij het shoppen ga ik enkele winkels binnen en dan neem ik gewoon wat ik mooi vind, wat past, en als het dan nog afgeprijsd is …. dan ben ik helemaal verkocht.

Favoriete theesmaak

Koffie 🙂

Wat zou je doen met 1 miljoen?

Een feestje bouwen en mijn geld op doen!  Liters limonade, honderd kilo chocolade om aan iedereen uit te delen …

Nee ik zou alvast beginnen met een droomhuis en droomauto te kopen, een groot deel naar het goede doel en familie. En de rest is om rijkelijk van te leven natuurlijk …

Favoriete make-up merk

Ik heb geen favoriete make-up merk. Simpelweg omdat ik niet vaak make-up gebruik. Buiten dan een streepje handgemalen kohl/kajol. In een typisch Marokkaans kohl-potje.

20 vragen tag -kohl

Favoriete ‘treat to eat’

Oeeeew deze is moeilijk. Er zijn zoveel treats waar ik gek op ben. Maar hmmm de favoriet hangt af van dag tot dag hihi. Soms zoet, soms hartig.

Slaap je met de deur open of dicht?

Met de deur dicht, behalve wanneer de kids ziek zijn. Dan ben ik geruster met de deur open.

Waarom ben je gestart met bloggen?

Het was iets dat ik altijd al wilde doen. Ik vind het gewoon leuk om te bloggen, en om andere blogs te lezen. Maar ik heb erg lang getwijfeld waarover ik zou kunnen bloggen. En nu is het dus een beetje van alles geworden.

Heb je een abonnement op een tijdschrift?

Nope, ik ben zo geen type vrouw die graag in tijdschriften bladert. Zelfs in de wachtzaal bij de dokter neem ik bijna nooit een tijdschrift vast. Niet alleen omdat ik tijdschriften daar vies vind. Maar ook gewoon omdat de ‘populaire’ onderwerpen mij niet interesseren. Celeb gossip, hoe 5 kg afvallen in 10 dagen, en misgelopen liefdesverhalen zijn niet zo m’n ding.

Online lees ik wel artikels en blogs, maar dan enkel over onderwerpen die mij wel interesseren.

Wat was je aan het doen om 12 uur, gisteravond?

Slapen! Ik ben zo’n mama die om 22u al in bed ligt, uitgeput!

Favoriete parfum

Bwaaaaa ik hou van rijke, zoete parfums zoals de reeks van Mugler, Alien. Die paarse. Maar ik hou niet zo zeer van frisse geuren, behalve dan de appel van DKNY (Be Delicious). Die blijft altijd goed.

Bij deze tag ik twee mama’s met elk een super leuke blog! Maike van ‘Maike schrijft op’ en Dorien van ‘Mama met sokjes van geitenwol’

Reageer hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.