Maaltijdplanner gratis download - PinGetest

Maaltijdplanner: Gratis download!

Ik werk al een lange tijd met een maaltijdplanner. Het is een verademing om niet elke dag weer je hoofd te breken met: “Wat gaan we vandaag eten?” Of te eindigen met alweer hetzelfde gerecht als vorige week.

Ik vind dat het plannen van je maaltijden je ook de kans geeft om evenwichtiger en gevarieerd te eten. Want dan heb je er echt over nagedacht.

Wonen algemeen

Het is ook een goede manier om op een efficiënte manier een boodschappenlijst te maken. Zonder dat je dus 2-3 keer per week opnieuw even snel naar de winkel moet voor een busje room, of een doosje eieren.

En ik zal je een geheim verklappen … het bespaart je ook wat centjes. Je koopt uiteindelijk enkel de dingen die je die week gaat gebruiken. Dus geen overload aan groenten die de week erop de vuilbak in kan.

Elke zondag maak ik mijn weekmenu en boodschappenlijstje. Het menu hang ik graag op mijn koelkast zodat ik elke dag zie wat er op de planning sta. Zo ben ik emotional prepared voor wat ik  die dag ga eten.

Ik heb dat precies wel nodig.

Want wanneer de planner niet op mijn koelkast hangt (maar bijvoorbeeld in mijn gsm staat), ben ik meer geneigd om mijn voeten eraan te vegen.

Ik heb een maaltijdplanner gemaakt, die je hieronder gratis kan downloaden. Succes ermee!


Download hier de PinGetest Maaltijdplanner

Maaltijdplanner PinGetest - maaltijden plannen - boodschappenlijst - gratis download


20% kassakorting op Calor strijken (alleen België)

Maaltijdplanner - gratis download op mijn blog - PinGetest

Samenvatting
Maaltijdplanner: Gratis download
Naam artikel
Maaltijdplanner: Gratis download
Omschrijving
Plan jij je maaltijden graag in? Of wil je er graag mee beginnen? Download dan hier de gratis maaltijdplanner van PinGetest.
Auteur
Naam auteur
PinGetest

Reageer hier

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.